View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jola

|
Posted: 2010-11-21, 15:06 Post subject: |
|
|
Wydaje mi si?, ?e Itaka jest bardzo popularna, ale trudno powiedzie? czy godna zaufania. Ja jeszcze z nimi nigdzie nie by?am ;/ _________________ Tylko niesamowite http://www.bibione.waw.pl Bibione! |
|
Back to top |
|
 |
yaska
|
Posted: 2010-12-08, 20:47 Post subject: |
|
|
zypolek wrote: | Nie istniej? pewne biura, bo kto np. spodziewa? si? upadku Orbisu? Raczej nikt |
s?ysza?o si? czasami, ?e co? u nich nie gra, chocia? pog?oski dementowali... |
|
Back to top |
|
 |
SunANDSnow
|
Posted: 2010-12-10, 18:05 Post subject: |
|
|
Biuro mo?e upasc w ka?dej chwili,ale sa te bardziej i mniej sprawdzone. Pami?tajmy,aby przed wykupem wycieczki sprawdzic opinie na temat danej firmy. |
|
Back to top |
|
 |
moska

|
Posted: 2011-01-06, 19:53 Post subject: |
|
|
Wydaje mi si?, ?e Itaka ma dobre opinie w?ród osób podró?uj?cych. ostatnio mnie zaskoczy?a oferta lastów np. Egipt na 9 dni za 1400z?. |
|
Back to top |
|
 |
zypolek Administrator

|
|
Back to top |
|
 |
mar.sar.12
|
Posted: 2012-01-20, 15:31 Post subject: |
|
|
Ja by?am z Itaka co prawda dopiero 2 razy (bu?garia, Hiszpania), ale mnie nie zawiedli, wi?c to w?a?nie IM powierze organizacje mojej podró?y poslubnej...oby akurat za tym trzecim (najwazniejszym) razem nie zawiedli...^^ _________________ Podró?owa?, poznawa?, poszukiwa?, doznawa? |
|
Back to top |
|
 |
tomson
|
Posted: 2012-02-25, 00:42 Post subject: |
|
|
No to teraz mo?e g?os kogo? kto z nimi wyjecha? na wakacje.
Itaka to bardzo solidne biuro podró?y za ka?dym razem korzystam z ich us?ug. Raz spróbowa?em wyjecha? z innym biurem, ale to nie by?o to samo. Zupe?nie inna organizacja-gorsza. Itaka nigdy mnie nie zawiod?a i zawsze dbali o to ?ebym mia? udane wakacje. Co do lastów to zgodz? si? z tob? maj? na prawd? atrakcyjne oferty, sam zastanawiam si? czy mo?e tym razem nie wypróbowa? której? z nich. |
|
Back to top |
|
 |
goździk
|
Posted: 2014-10-30, 22:05 Post subject: Re: wycieczka z Itak??? |
|
|
EDYTA wrote: | korzysta? kto? mo?e z us?ug tego biura? moi rodzice planuj? teraz wyjazd i poprosili mnie, ?ebym znalaz?a im jakie? dobre biuro podro?y . Troch? czyta?am na ich temat, natomiast nie chcia?abym , ?eby si? okaza?o , ze to tylko s?owa a rzeczywisto?? jest zupe?nie inna , jeszcze jak bym sama wyje?d?a?a to pó? biedy ale w przypadku moich rodziców nie chcia?abym ?eby by?o co? nie tak. Mo?e kto? by co? napisa? , i jak to cenowo wygl?da??? | Mo?esz by? spokojna podró?owa?am z Itak? i wszystko by?o ok.Je?li natomiast chodzi o cen? to Itaka ma cz?sto ró?ne promocyjne oferty. |
|
Back to top |
|
 |
lerek
|
Posted: 2015-04-28, 20:42 Post subject: |
|
|
Teraz maj? fajne oferty http://www.Itaka .pl/no-limits/. Co? dla aktywnych:) Sam si? zastanawiam czy w tym roku nie wybra? si? na jak?? rowerow? eskapad?. |
|
Back to top |
|
 |
Gorawiak
|
|
Back to top |
|
 |
eDom

|
Posted: 2017-07-23, 18:12 Post subject: |
|
|
Bo to dobre sprawdzone biuro ale gdyby kto? chcia? jednak spróbowa? zaplanowa? wakacje na w?asn? r?k? to polecamy nasz? baz? http://www.edom.pl/wyszukiwanie/ domów i apartamentów wakacyjnych _________________ www.edom.pl |
|
Back to top |
|
 |
|